Hei verden! Eller teksten der all skyld blir plassert der all skyld hører hjemme

Hei lille verden. Dette er en blogg jeg har tenkt på en stund, men ytre begivenheter er som alltid en katalysator. Jeg frykter den blir selvopptatt, selvreflekterende og generelt ikke interessant for andre enn meg selv, men som alle egosentrikere setter jeg stor pris på skryt. Jeg setter også pris på korreksjon når jeg tar feil.

Humanetisk forbund må nevnes. “Ingen liker å bli lurt“-kampanjen har lokka meg litt utpå nettdiskusjonsgaleien igjen. Jeg er vanligvis ikke så utholdende på slike ting, men vi får se hvordan det går.

En annen ting er at Marit Simonsen hadde ett meget godt innlegg i gårsdagens DN sammen med Norith Eckbo, Rett og slett så godt at jeg fikk lyst til å skryte av henne, men bloggen hennes krevde en login, og jeg hadde ingen av de krevde typer klar. Så jeg kunne likesågodt gjøre alvor av gryende bloggplaner.

En annen sak er at jeg stadig blir mint på at jeg bør bli bedre til å skrive og til å formidle på Den Hemmelige Jobben ™ og en blogg er kanskje en fin treningsarena for den typen skriving jeg trenger å trene på. Det vil si at tilbakemeldinger på språk er også veldig velkomment.

Når vi først snakker om Den Hemmelige Jobben(tm). Denne bloggen er pseudoanonym. Det vil si at jeg ikke kommer til å nevne navnet mitt her inne (og hvis du vet hvem jeg er setter jeg pris på at du heller ikke gjør det) – men jeg kommer ikke til å legge to pinner i kryss for å skjule hvem jeg er. Pseudoanonymiteten er først og fremst en liten understrekning av at meningene som kommer fram her ikke kan knyttes til Den Hemmelige Jobben ™, foreninger jeg måtte være med i, venner jeg måtte ha eller mor mi. Jeg er til og med usikker på om de alltid kommer til å være mine egne. Teksten står på egne ben, så hvis du har et problem ta det opp med teksten i kommentarfeltet og ikke andre steder.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s